The Greatest Guide To Youtube Abone Kasma

Wiki Article

Genellikle bu işlem için tercih edilen abone satın alma hizmetleri, tercihinize bağlı olarak farklı sayılarda da eksikleri tamamlamanız advertisementına sizler içinside of aşağıdaki gibi sunulmuştur. Piyasanın altında olan tanıtım kampanyamız çAlright kısa süre devam edecektir.

Abonelikleri satın alan kişilerin hesapları ile ilgili düzenli olarak gerçekleştirilecek kontroller neticesinde düşüş yaşandığının tespit edilmesi halinde telafi edileceğini aktarabiliriz. Bu incelemeler belirli aralıklarla gerçekleştirilecektir.

Youtube aboneniz çAlright az ise takipçi satın almanız şart 1k takipçi bile sizi 6 ay ileriye taşıyacaktır.

Ancak bunun Web sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz. Tamam

Daha çok abonenin daha çok etkileşim ve tavsiye anlamına geldiği YouTube dünyasında hem kazanmaya başlamak hem de başarıyı ivmelendirerek arttırmak YouTube abone satın al hizmetleriyle ilgili olmaktadır.

● Sitemiz üzerinden Youtube aboneleri satın aldığınızda kanalınız ve videolarınız güvendedir.

Youtube Türk abone satın al hizmeti hakkında detaylı bilgi içinside of aşağıdaki açıklama kısmını okuyunuz. Youtube abone satın al servislerimiz ile 1.

benim bir youtube kanalım var ve oyun oynuyorum ama ne abonem artworkıyor ne de videolarım like alıyor sizden ricam gözatarsanız sevinirim.kanalımın linki

Ardından YouTube abone gönderilecek hesap URL kısmını doldurmalısınız. (Abone gönderilecek hesabın linki) Linki girdikten hemen sonra sizinle iletişim halinde kalabilmemiz ve siparişinizi incelememiz için bize gerekli iletişim bilgilerini vermek için iletişim bilgilerinizi gerekli alanlara doldurunuz.

Youtube abone satın alırken son derece dikkatli olmanız gerekir. Eski, ucuz ve kalitesiz hizmetler kanalınızı yükseltmek yerine spam olarak algılanmasına sebep kaynak olabilir.

Youtube izlenme paketlenme paketlerimizde bulunan izlenme hizmeti youtube üzerinden bulunan gerçek kullanıcılar tarafından yapılır.

Satın almış olduğunuz youtube abonelik paketinden gönderilen kullanıcıların tamamlanması yine o zaman sistemde bulunan sıra ve aldığınız miktara göre değişmektedir.

Türkiye’nin 4 yıldır, en güvenilir ve ucuz Youtube izlenme, beğeni ve abone satın alma platformu takipcimodu kurumsal ve ajans olarak hizmet sağlamaktadır.

Sipariş ve teslimi hakkında merak ettiklerinizden bazı soruların cevapları aşağıda sıralanmıştır.

Report this wiki page